sabahan :)

assalamualaikum hai :)
dah lama xhapdate blog usang niew .
sori ouls busy semenjak datang sabah niew , tp harini ain curi2 jugak masa tok hapdate .
oke sekarang niew aen alhamdulillah baru nak mulakan langkah dan tapak dekat sini. so far everythings fine cuma masih blur2 sikit lagik . hihi

aen sekarang stay umah sewa kat area dekat je dengan hospital wanita dan kanak2 sabah nie. wat masa niew aen still tagging dekat ICU HWKKS tu but later aen akan di hantar kat HDW pulak . mesti korang bace pon macam blur2 jer kan ? hehe
senang cerita aen jaga pesakit yang tenat yang baru keluar dr dewan bedah :) memang rumit nak jaga pesakit yang nyawa dah di hujung tanduk . ada tuh yang sipi2 nyawa dia dalam tangan kita jugak . tp aen percaya insyaallah kalau aen belajar betol2 dr kaka2 senior mesty aen pon akan behave as a good staff. insyaallah :) aminnn...

gaji kitorang still pending. makan , joli and everythings still kena jimat over2 punya. standart lah kot macam mula2 jadi student dulu, kopak juga laa duit makayah aen sebab nak taja aen :) hehe tp janji aen, afta jer dapat wet gaji 1st nanti, aen wajib belanja famili aen especially ayah sebab time nak dtg sini dulu dia laa yang paling susah jadi driver aen sana sini :) mostly i love him !

mom pulak over all dah makin pulih. doa hari2 semoga kesihatan makayah oke kat sana. sekarang nie aen xboleh nak gambarkan macamana perasaan bila menggamit rindu yang sarat sangat dekat mak and ayah. dulu masa study, nak balik kg on the spot pon boleh lagi tp sekarang niew ? ermm sabar jakla kan ! one day i will make both of you rely proud of me ayah maa :)

mr cinta . dia akan datang sini in februari. tiket semua dah book . excited sangat nak tunggu dia . dah sebulan xjumpa ni pon macam sakit jiwa dah rasa. walau tiap malam otp but still xpuas lau xjumpa depan mata. tp tulah, bila jumpa depan mata iver pulak xhabis2 nak bertekak. haha . but seriously madly i miss him !
t/malam semalam mumy tag pic cinta dekat fb . alamak, rindu die macam makin madd ! macam lama gila xjumpa dia, macam lama sangat tinggalkan dia . errr =.="
insyaallah hope februari will be awsome !

budak rumah , so far oke and takde masalah . stay dengan izzah and rosnah in master bedroom . naqib in the small one downstairs . not uch to talk bout them. cuma izzah yang oke sikit and boleh ngaam in everythings :)
bout wardmate , aku sangat rapat dengan wawa . nama dia fully NURUL AIN NAJWA :) see, memang kami sangat serasi sebab we oul twinss ! hihi wawa boleh rapat dengan aku sebab kitorang sama2 gila2 but when time kerja kitorang fokus. lagi + rapat bila sister letak kitorang always in 1 shift :) sayang kau wa ! hehe :D

insyaallah aen akan fine dekat sini . doakan aen yaaa -.- aminn . hope korang pon oke :)



sweet like candy esok dtg lgyy ",

No comments:

Post a Comment