sabahan will be :|

assalamualaikum , hai :)
dah lama xupdate blog . since dah dapat tawu dekat mana tempat kerja yang gov sediakan , upsad dah tolat tepi. diri and kelengapan yang jadi keutamaan sejak 2weeks niew.
btw , for oul information, aen akan menetap di sabah di kota kinabalu for jawatan gred U29 tu 
nanti .



mula-mula dapat tawu kena fly ke sabah, honestly jantung macam nak getak sebab akan terpisah jauh dgn mumy dedi and of coz dengan cinta :( its just a bad feelings yang akan di rasai nanti . but sejak sibuk kan diri dengan urusan surat menyurat semua tu dah hilang dengan sendiri . sekarang ni jadi takut and berdebar pulak sebab dah dekat 3 months xsentuh bout health and medicine 

cinta said :
" yayang jaga diri dekat sana. makanan sana murah-murah, sedap ! jangan kuat merajuk and cepat terasa hati . nanti dah ketemu ramai orang so dah tiba masa yang jadi kuat dan belaja jadi seorang wanita , bukan lagi seorang budak perempuan "

terima kasih cinta sebab care , tapi awak tak tawu saya cuak ni xpernah naik belon udara jauh2 niew ! >,<
btw, wtv pown aku kena kuat kena pandai bawa diri dekat tempat orang, kena berbudi dan di pandang tinggi bukan menyombong diri. harap-harap segalanya akan berjalan lancar dan aku boleh ngam dengan apa yang aku xtaw langsung apa-apa tentang sabah, kecuali bahasa dia jer aku tawu sikit2 :D

p/s : thanx biy, for make me smile and happy last week . ILY :)

sweet like candy esok dtg lgyy ",

No comments:

Post a Comment