bukan lagi cik :)

assalamualaikum :)

dah lambat sebulan ni aen sepatot nya share this meaningfull moments . hihi dah sebulan lewat ni * oke aku ketok kepala sendiri . lol *,*

status dah bertukar , dr bujang dh jadi tunang orang . alhamdulillah segala persiapan and majlis tu sendiri memang banyak sangat atas usaha mak . i love you so much mak . u are the best mom ever after , also my dad yg beriya nk berkhemah jugak even thou i want it simple :)

2june : "bila kita dah jadi tunang orang ni, tanggungjawab die dah lain dah . kena lebih komitmen lebih percaya pasangan and lebih setia"
itu pesan encik tunang kita ni. hihi btw im so lucky to have you in my hole life . i mean it monmon . u are so penyabar melayan kerenah aku yang over manja and overdose penyakit merajuk . but belive it , bibiy sorang je yang pandai pujuk :)

as we wish , majlis kita berjalan lancar and insyaallah majlis tu akan tiba !




sweet like candy esok dtg lgyy ",

24th !

assalamualaikum,

HAVE A BLAST HAPPY BIRTHDAY
SHOUT ...
FOR ME AND MYSELF !

xsangka dah tua . hihi oke nanti kita update bout main kawin2 , hihi . PROMISE !
tik.....tok...tik...tokk..less than a month :p

sweet like candy esok dtg lgyy ",

janji :)

assalamualaikum dearest :)
seperti yang ain dah janjikan meh kita sama-sama tengok kegilaan lepas time ain holiday dengan cinta . jangan komen lelebih . hihi tengok jer :p

cinta dengan gayanya . kata dia " gaya tu penting !" haha ni background gunung kinabalu . 
masa mula-mula sampai kat kundasang nieew , cinta la orang paling gelojoh . walaupon dia sndiri sabahan 
tp ,
rupanya dia xpernah datang sini ! OMG. omg . haha

oke meh kita tengok orang yg jd kesan sampingan ajer lepas benda tu memang gantung kat tengkuk cinta jer . pfttt*
yes omomom pliss cakap saya cumel . hakikat kan . haha
sengaja tu cinta taknak amik full pic sebab aku kai sliper kan . ala , sliper pon kasut jgk kan :p

time ni join ala-ala jungle tracking gitu . sape xpenah join masa sekolah dulu sumpah rugi gila. haha
ni other part of me. cinta je yang sungguh-sungguh kenal aku.
see , dia siap gegeh-gegeh belikan aku kasut nike tu oke !
yeyay !
last2 kasut nike tu kene LECAKK ! adeidei sian kau kan kasut . hehe

ni paling aku suka dalam semua pic yg semak dlm canon tu .
sebab dah 4 tahun kenal tp ni la 1st time kitorang ade baju couple . 
YEAYYYYY ><!
sumpah paling terharu sebab cinta pulak yg kelaskan "ni baju couple kita !"
dua-dua pic ni time otw and dekat pulau manukan.
the best part of our trip i guess sebab this is us :)
if korang perasan la, sebelom2 ni pun kitorang banyak have fun dengan traveling with scuba and pantai.
so pantai memang our bestfriend 

"kita ibarat pantai dan laut, xdapat dipisahkan"
-yayang-

so ain rasa tu jelah untuk masa niew , lately ain busy sikit dengan kerja and persiapan semua tu. later ain rasa ain nak share dengan korang how ain manage time untuk wat all prepairation and hantaran . sampai masa ni , ain chow dulu k :)

stay safe,

p/s : cinta jangan nakal2 ! heee :D






sweet like candy esok dtg lgyy ",